5 OK MIÉRT VEGYEN ELEKTROMOS KISAUTÓT GYERMEKÉNEK

Mi is teszi boldoggá a szülőket, nagyszülőket igazán? Több minden, de a legnagyobb boldogság számunkra, ha gyermekeinket, unokáinkat mosolyogni látjuk! Amikor megcsillan a szemükben az a határtalan boldogság, ami semmihez sem fogható, amikor a csillogásban meglátjuk, hogy megvalósult egy álmuk…..és ha vagyunk olyan szerencsések, hogy mi valósíthatjuk meg.

Gyermekkorunkban mindig arról álmodtunk, hogy legyünk egy kicsit felnőttek, hogy felvegyük apu/anyu ruháit, táskáját, telefonját. Megbeszéljük a fontos találkozókat: mikor jössz nagyi, mi lesz az ebéd, ehetünk e fagyit, vattacukrot, hogy lazán belehuppanjunk egy csodaszép méregdrága Cabrióba, és a szomszéd kislány csak minket nézzen a szőke buksijával milyen menő vagyok és versenyezhessünk a haverokkal kinek megy gyorsabban a csillogó autója…  és ehhez hasonló álmok foglalkoztattak.

 

 

Most íme a megvalósítható álom lehetősége és az  5 ok, hogy  kicsit gyermekeink, unokáink angyalai lehessünk:

 

1. Hatalmas meglepetés - szó szerint!

Már maga a becsomagolt elektromos kisautó sem kis meglepetést sejtet! Hatalmas ajándék nagy-nagy masnival és titokkal! A gondolat a kis ünnepelt fejében: „mi lehet benne?!”

Megpillantva is egy fantasztikus érzés, főleg, ha mindez a saját buliban, a barátok  társaságában éri az ember gyermekét.

 

2. Egyedülálló ajándék...

​...hiszen biztos, hogy nem minden barátnak van egy ilyen álomautója, de ha igen, az még jobb, mert benne lehet egy fantasztikus autóversenyben a parkban, a KRESZ-játszótereken! Melyik jobb, a Cabrió, vagy a terepjáró? Már kis korban megízlelheti a gyermek a vezetés élményét, meglegyintheti őt is a szabadság, a boldogság szellője!

 

3. Szuper-hasznos!

Egy gyermek számos új készséget sajátíthat el, ha megtanulja, hogyan kell „autót vezetni”.

A tanulási folyamat során fejlődik a koordinációs képesség, a térbeli tájékozódási képesség, a gyors döntéshozatali képesség, javul az ítélőképesség, stb.

A koordinációs képességek közül a motorikus tanulás, az egyidejűleg kéz- és láb koordináció, a kéz-szem koordináció, a 4 irány pontos használata terén figyelhető meg a legnagyobb változás.

Az elektromos kisautó önálló vezetése tehát az alábbi területekre van jótékony hatással:

egyensúly- és mozgáskoordinációs zavarok

- téves iránymegjelölések

- téri viszonylatok érzékelésének problémái.

Játékosan épül be a tudatába, hogy a közlekedés folyamatában a másokra való odafigyelés (gyalogosok, autóstársak) mennyire elengedhetetlen. A sebességváltás, a kormány, az élethű belső elrendezés, a műszerfal jelzései olyan figyelemösszpontosításra vezeti rá játékosan a gyermeket, amit későbbiekben kamatoztatni tud az iskolai időszakban.

 

4. Megtanulja értékeinek óvását... 

...azzal, hogy védi autóját, használat után beáll a garázsba, amikor koszos akkor lemossa. Ő gondoskodik arról, hogy „szervizbe” vigye apához, anyához, ha lemerül az aksija…és sorolhatnánk. Tehát felelősséget vállal egy igen értékes dologért, ami az övé, csakis az övé.

 

5.  Minőség! 

A minőségi elektromos kisautó, olyan eredeti licenc felségjelzésű ami első... és második látásra is könnyen összetéveszthető normál méretű nagy testvérével.  Eredeti Licenc-es a: BMW, Audi, Mercedes, Ford, Hummer, Mini, Maserati, Jaguar, Volkswagen, Volvo.

Több generációs autó illetve el is adható ha kinövik a gyerekek – ez esetben is jó áron -, hiszen strapabíró, jó minőségű anyagból készült és megfelelő karbantartás, megóvás mellett, újszerű  állapotban adható tovább!

 

Csak 5 okot ígértem miért vásároljunk gyermekünknek, unokáinknak elektromos kisautót, mert ez is elég ahhoz, hogy megkeresse online boltunkat https://www.jatekflotta.hu/, vagy hívja telefonszámunkat 06 70 411 6699, illetve válogasson akciós termékeink között: https://www.jatekflotta.hu/akcios-termekek-141

 

Legyünk gyermekeink, unokáink angyalai, ha már megtehetjük!

 

Letesztelték a BMW elektromos kisautónkat a RTL Klub Kölyök Kalauz műsorában

Az  RTL Klub Kölyök Kalauz c. Családi Magazin  műsorvezetőjének, Kőszegi Orsolyának a kislánya is imádja, nézzük csak:

https://www.youtube.com/watch?v=xGPPRxrthuA

 

 

Nekem is kell a BMW X6 elektromos kisautó!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír mozgáskoordináció
blog comments powered by Disqus