A PEZSGŐFÜRDŐ JÓTÉKONY HATÁSA A SZERVEZETÜNKRE

Mindenki próbálta már a pezsgőfürdőzés élményét, de nem is gondolnánk, hogy a buborékokban történő üldögélés tudatos formája is lehet a pihenésnek és feltöltődésnek. A buborékok felpezsdítik a vérkeringést, kimasszírozzák a feszültséget, a meleg víz beindítja az anyagcserét és a jacuzzi használatával a kellemes alvást készíthetjük elő.

7 tipp, hogy mire használd a mobil jacuzzidat

MOBIL JACCUZZI felfújható otthonra

Ellazít és pihentet. Egy hosszú nap után vagy csak a nagy melegben rendkívül jó hatása lehet egy pihentető és ellazító masszázsfürdőnek. A pezsdítő buborékok között elengedhetjük teljesen magunkat, fáradt végtagjainkat lebegtethetjük a víz felszínén és átadhatjuk testünket a felhőtlen relaxálásnak.

mobil felfújható pezsgőfürdő akciós relaxál

Bőrfeszesítő. Hölgyek! A gyorsan áramló víz és az oxigénnel dúsított víz serkenti a vérkeringést és ez jótékony folyamatokat indít be a bőr textúráján. A rezgések fokozzák a bőr oxigénellátását így a jacuzzi rendszeres használatával javíthatunk a bőrünk feszességén és akár megelőzhetjük a további kellemetlen esztétikai problémákat (pl narancsbőr, cellulitisz) kialakulását. 

Fájdalomcsökkentő és izomlazító. Számos betegség és stresszes körülmény okoz izomfeszültséget. Sokszor nem is érezzük izmainkban a merevséget, de a pezsgőfürdő buborékjaiban könnyedén oldódik a feszültség a testünkből fájdalom nélkül.

mobil felfújható pezsgőfürdő pihentet

Megelőz és rehabilitál. Az egész testre hat az oxigénnel dúsított víz és a víz felhajtó ereje. Végezzünk tornagyakorlatokat a vízben, mert a víz felhajtóereje és ellenállása folytán a víz alatti mozgás különösen fontos a mozgásproblémák és a megelőzés esetén.

Elérhető és mobil. A pezsgőfürdők számos mobil változata kapható. Most bárki számára elérhetővé vált, idősek és fiatalok együtt élvezhetik családjuk körében a felfújhatós jacuzzit, mey nem igényel nagy helyet. Felállítása és kezelése roppant egyszerű, mobilitásának köszönhetően kis kertekben, teraszon vagy akár lakásban is felállítható. Otthonunk kényelmében használhatja az egész család vagy el is bújhatunk, ha egy kis intimitásra vágyunk párunkkal.

MOBIL JACCUZZI felfújható otthonra

Szórakoztat és relaxál. Egyszerre használhatjuk a nyári szünetben nappal a gyerekek szórakoztatására és este a felnőttek kikapcsolódására. Vagy egy hideg estén az ön szolgálatába áll az előre felfűtött meleg víz az otthonában.

mobil felfújható jacuzzi szórakoztat

Mobil. Kompakt mérete és könnyű súlya lehetővé teszi, hogy teraszon, pici udvaron vagy akár egy nappaliban is felállítható. Az önfelfújó rendszer elintéz mindent helyettünk, azért vizet ne felejtsünk bele tölteni.

Használjuk ki a pezsgőfürdő jótékony hatásait és használjuk mindennap!

Ha maradt önben kérdés, amit nem válaszoltunk meg arra kérjük, hogy írja meg nekünk és kiegészítjük az írásunkat vele. Hálásak leszünk érte és ezzel másoknak is segít Itt kérdezhet tőlünkkapcsolati űrlap

Tartalomhoz tartozó címkék: jacuzzi