Termékek Menü
Hívja most! 06 70 411 6699

BMW elektromos kisautók

BMW elektromos kisautó

BMW elektromos kisautó - Eredeti BMW licenc

BMW elektromos kisautó

BMW elektromos kisautó modelljeink a megtévesztésig ugyanolyanok, mint az eredeti, felnőtt méretű BMW modellek. 

Az eredeti BMW Licenc garancia a maximális kényelem, elegancia, kimagasló minőség együttes meglétére, felejthetetlen élményeket szerezve a pöttöm sofőröknek.

A BMW elektromos kisautó modellek között megtalálhatóak a markáns vonalvezetésű, a sportosan elegáns és kifejezetten kecses formatervezésű típusok is. Több BMW elektromos kisautó típus kapható extra funkciókkal gazdag színválasztékban akár metálfényezéssel.

BMW elektromos kisautó - Eredeti BMW licensz ismertető

BMW elektromos kisautó

Lassú és gyors fokozat igény szerint! Lassú fokozata a legfiatalabb korosztályú versenyzőknek illetve a kezdő kisvállalkozóknak ajánlott, míg a gyorsabb fokozatot a Forma1 bajnokai értékelik leginkább. A legújabb modellekben már 3 sebesség fokozat választható. És az autó a legkisebbek kényelmére finoman indul, gyorsítással éri el a sebességét és lassítással áll meg. 

Mindegyik BMW elektromos kisautó irányítható távirányítóval is. A legmodernebb és új típusú távirányítóval lehetőség van a teljes beavatkozásra az óvatlan sofőr vezetésébe vagy az autó megállítására egészen távolról is.

Ez egyrészt kiváló játéklehetőség, másrészt a tanulás ideje alatt, amíg a kicsik begyakorolják a kormány, a váltó stb. használatát, biztonságos is.

BMW kisautó - Első a biztonság!

BMW elektromos kisautó

A beépített biztonsági övnek hála már a kezdetektől megszokott rutinmozdulattá válik a biztonsági öv bekötése indulás előtt, mire eljön az igazi autó vezetésének ideje, jó eséllyel ez már nem igényel már külön figyelmet.

Az előre-hátramenet javítja a kicsik térérzékelését, ügyességüket, koncentráló képességüket pedig pl. a sebességváltó használata fejleszti.

 

BMW kisautó terepen

BMW elektromos kisautó

Mindegyik BMW elektromos kisautó típus 2 kerék meghajtású, melynek segítségével kivédhető a kevésbé egyenletes talaj vagy akár egy kis emelkedő adta kihívás is. Az autók nagyobb terhelésre vannak kifejlesztve, mint a csemeténk súlya és 12 Voltos akkumulátorról működnek, így biztosan nincs akadály az autó előtt.

Az eredeti licenc szerint készített BMW elektromos kisautó típusok mindegyikére érvényes, hogy a külső hasonlóságon túl nagy hangsúlyt kaptak a minőségi alapanyagok és a BMW márkától elvárható komfort és luxus életérzése is.

 

BMW elegancia

BMW elektromos kisautó

Az autók belső terei, a vonalvezetés a BMW-re jellemző, az egyedi stílusjegyek mind felismerhetőek.

A nagy átmérőjű kerekek, a világítás, elől a fényszórók, a világító műszerfal, a dallamkürt többféle választható zenével, szabályozható hangerővel, a különböző csatlakozók (AUX, USB, SD), a beépített hangfalak adják az autózás élményének semmihez sem fogható életérzését.

(Tipp) Elektromos kisautó Akkumulátor élettartam növelés:

BMW elektromos kisautó

Megfontolt használat mellett az akkumulátorok élettartama jelentősen növelhető.

Ha tudatosan kerüljük az emelkedőket, nem használjuk a kisautós extrém hidegben/kánikulában és figyeljük, hogy a lámpák csak indokolt esetben égjenek, akkor az akkumulátorok később merülnek le!

A járművekhez mellékelünk az akkumulátorok töltéséről, használatáról és tárolásáról szóló hasznos tanácsokat, hogy Ön és gyermeke minél tovább élvezhesse a játékot.

BMW elektromos kisautó tartozékok

BMW elektromos kisautó

Akkumulátor, töltő, távirányító, garancialevél, számla, használati útmutató, kezelési ismertető, képes összeszerelési útmutató és esetenként videó, gyakorlati jó tanácsok. BMW emblémák a kormányon, az autó elején és hátulján és a dísztárcsákon.

Gyermekeinknek az elektromos kisautó vezetésének élményén túl valós, gyakorlati tapasztalatokat, hasznos készségek elsajátítását is megadhatjuk. Jelentős előnyt jelent ez majd a „nagybetűs” élet kezdetén!

Rendezés:
Nézet: