Termékek Menü
Hívja most! 06 70 411 6699
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

Garancia

Garanciális feltételek

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk.

Az elektromos gyermek járművekre a forgalmazó garanciát vállal, melynek időtartama 12 hónap. Bizonyos termékeknél a gyártó vállalhat további 12 hónap garanciát, melyről a termék leírásban olvashat bővebben.  A jótállási igényét a termékkel együtt kapott garancia jeggyel érvényesítheti. A meghibásodott termék javításának vagy cseréjének feltétele, hogy a vásárló a garancia jegyben megadott címre a terméket visszajuttassa. A termék visszaküldésének költsége a vásárlót terheli.

Az általunk forgalmazott termékekhez tehát a garanciát, a gyártók magyarországi forgalmazója biztosítja Önnek. Így Ön élvezheti a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén, termékét a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsuk vagy tudjuk újra cserélni.

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 12 hónap jótállás kötelező. Az ennél hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a Jótállási Jegyen szereplő dátum.
    
Jótállási igényét a Garancia Jegy (Jótállási Jegy) bemutatásával érvényesítheti. Annak hiányában a javítást térítés ellenében végezzük el.
A termék gyári csomagolását a visszaküldése miatt és a termék állagmegóvása érdekében érdemes megőrizni.

A garanciális problémával cégünknek behozott termékeket továbbítjuk a cégünknek garanciális hátteret biztosító vonatkozó beszállítónkhoz, aki intézkedik ezek mielőbbi javíttatásáról a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. A garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 1-2 hét, de a szervizek fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

A termék meghibásodása esetén a csomagolásban lévő, vagy a számlával együtt Önnek átadott Jótállási Jegy tájékoztatásának megfelelően kell eljárni.

Portósan küldött csomagokat nem vesz át Webáruházunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

A garanciális visszajuttatás költségeit a vásárló viseli. Külön esetekben dönthet másképpen a forgalmazó vagy gyártó. 

Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a garanciális javításnak külön költsége van.

A javítás befejezése után a terméket 30 napig térítésmentesen őrizzük. További megőrzést külön költség ellenében vállalunk. A terméket megőrzése alatt általános raktározási feltételek mellett tároljuk. Megőrzéskor a terméket és akkumulátorát nem tartjuk karban.

A garanciás feltételekről bővebben ITT olvashat.

KORONAVÍRUS JÁRVÁNY TÁJÉKOZTATÓ:

Értesítjük vásárlóinkat, hogy annak érdekében, hogy megakadályozzuk a koronavírus terjedését megelőző intézkedéseket vezettünk be a személyes átvétel során.

A felesleges személyes találkozás lecsökkentése miatt termékeket március 23-tól nem veszünk át személyesen javításra az elkövetkezendő napokban.
Garanciális meghibásodás esetén kérjük, hogy küldjön emailt, melyben megírja a termék típusát, hibáját és a vásárlási idejét. Későbbi időpontban erre az emailre tud hivatkozni a félreértések elkerülése végett, ha majd a javításra kerül sor.

Tisztelettel kérjük önöket a fent nevezettek betartására mindannyiunk közös érdekében.