BLOG

 

 

HELP CENTER

Nem indul a kisautó? Nem működik a távirányító? Hibás a kapcsoló? Cserélni kell az akkumulátort? Ez mind olyan probléma, ami előfordulhat velünk, ha sokáig nem használtuk az elektromos gyermekjárművünket. Az elektromos kisautókban előforduló meghibásodások leggyakoribb tüneteivel foglalkozunk és megmutatjuk a megoldást is.

11 TUDNIVALÓ ELEKTROMOS GYEREK KISAUTÓ VÁSÁRLÁSA ELŐTT

A különböző életkorú gyerekek számára egyre több féle elektromos kisautó válik elérhetővé. De milyen szempontok alapján válasszuk ki azt, amelyik a legtöbb örömet szerzi majd gyermekünknek és nekünk?

FIREFLY SPORT - ÉLETED ELSŐ IGAZI KISAUTÓJA

Mindannyian jól ismerjük a gyerekeknek szánt elektromos kisautókat, melyek mostanra mindenki számára elérhetővé váltak. De ez most mégis valami más!

ELEKTROMOS KISAUTÓ AJÁNLÓ

A gyerekek tele vannak energiával és állandóan vágynak az új dolgok felfedezésére. Ráadásul pontosan azt szeretnék csinálni, amit a felnőttek. Függetlenül attól, hogy gyermeke szereti-e az autókat, vagy csak egy új  módját szeretné felfedezni a játékok különleges formájának, a gyerek elektromos kisautók nagyszerű játékot jelentenek a szórakozáshoz. Rengeteg modell, több szín és számos típus közül választhatnak azok, akik úgy döntenek, hogy egy nem mindennapi játékkal lepik meg gyermeküket.

 

KISOKOS AZ ALKATRÉSZEK PÓTLÁSÁHOZ

Ahány ház, annyi szokás. Tartja a közmondás. És ez igaz az elektromos gyerek autókra is. Sajnos nincs két egyforma. Ami azt jelenti, hogy számos információra lesz szükségünk akkor, amikor valamelyik részét pótolni szeretnénk vagy javítanánk a meghibásodást. Szeretnék konkrét segítséget nyújtani abban, hogy önnek egyszerű legyen az elektromos gyermek járművek alkatrészeinek pótlása.

VALAMI NAGYON CSAJSZIS, VALAMI NAGYON RÓZSASZÍN

Ideje valami mást ajándékozni kislányának, mint egy babát vagy egy babaházat? Fogadja el, hogy a világ változik és adjon kislányának leckéket a függetlenségről ezekkel az igazán klassz kisautókkal! Rég elmúltak azok az idők, amikor a lányok babáztak, a fiúk pedig autókkal játszottak. Ha a kislánya olyan erős és talpraesett, mint amilyen érzékeny és gyengéd, akkor az elektromos kisautó neki való!

MIÉRT AZ ELEKTROMOS KISAUTÓT VÁLASSZA, HA KÜLÖNLEGES AJÁNDÉKOT SZERETNE GYERMEKÉNEK

Ha szeretné meglepni az egész családot, akkor elég kiválasztania a gyermekének a leghozzá illőbb elektromos gyermek járművet. A legjobb minőségű termékeket kínáljuk főként az óvodás- és bölcsödéskorú kislányoknak és kisfiúknak, de egyre nagyobb a választék az idősebb és kihívásokat és gyorsaságot kedvelő gyerkőcök igényeinek kielégítésére egyaránt. Nagyméretű és komoly teljesítményű homokfutók és quadok, kisautók és gyermek traktorok szolgálják ki azokat a gyermekeket, akik pontosan tudják mit akarnak és nem elégszenek meg egy kis autóvezetéssel. Kényelmes és extra felszereltséggel rendelkező kisautók és motorok állnak azoknak a gyermekeknek a rendelkezésére, akik pont olyan saját járgányt szeretnének mint apué vagy anyué.

ELEKTROMOS GYEREK AUTÓK RÉGEN ÉS MOST

Kezdetben elég volt egy lemez kaszni 4 kerékkel és egy kormány. De csak azok a nagyobb gyermekek voltak képesek vezetni ezeket az autókat, akik már elérték a pedált és rendelkeztek annyi fizikai erővel, hogy képesek legyenek meghajtani és indulásra bírni a kis lábukkal a nehéz karosszériát. Bár ezek a korábbi járgányok  régen is egy akkor klasszikusnak számító típust másoltak, azért a pedálos Moszkvics autók a mai élethű elektromos BMW, AUDI, MERCEDES, FORD, JAGUAR stb kisautókhoz képest viccesen néztek ki mai szemmel. 

A PEZSGŐFÜRDŐ JÓTÉKONY HATÁSA A SZERVEZETÜNKRE

Mindenki próbálta már a pezsgőfürdőzés élményét, de nem is gondolnánk, hogy a buborékokban történő üldögélés tudatos formája is lehet a pihenésnek és feltöltődésnek. A buborékok felpezsdítik a vérkeringést, kimasszírozzák a feszültséget, a meleg víz beindítja az anyagcserét és a jacuzzi használatával a kellemes alvást készíthetjük elő.

MIT KELL TUDNI A TÁVIRÁNYÍTÓRÓL

MIt jelent az, hogy szülői felügyelet? Mire használhatom a távirányítót? És mit kell róla tudni? A kisautó és a távirányító összehangolásának  -lépései, tippek és trükkök