Termékek Menü
Hívja most! 06 70 411 6699

Személyes átvétel

Elektromos Kisautó Flotta - személyes átvételi pont:

Budapest 1194 Temesvár u. 83.
NYITVATARTÁS: H-P 9-16 óráig

Átvételi pontunk kizárólag előre egyeztetett időpontban működik.Személyes átvételkor Ön a megrendelt terméket megnézheti és meg tudhat mindent a termék működéséről és használatáról.

Tájékoztatjuk Megrendelőinket, hogy webáruházunk működése a jelenlegi helyzetben is zavartalan. A megrendelt termékek házhoz szállítása folyamatos. Személyes átvételünk pedig hétfőtől péntekig működik. A beérkezett megrendeléseket aznap, de legkésőbb a következő munkanapon telefonban is visszaigazoljuk és 1-4 napon belül kiszállítjuk.

KORONAVÍRUS JÁRVÁNY TÁJÉKOZTATÓ:

Értesítjük vásárlóinkat, hogy annak érdekében, hogy megakadályozzuk a koronavírus terjedését megelőző intézkedéseket vezettünk be a személyes átvétel során.
A terméket bontatlan dobozában vehetik át úgy, hogy munkatársunkkal a szükséges minimálisra csökkentsék a személyes kontextust.

Tájékoztatjuk, hogy lehetőségünk van a termék nyílt térben való átadására.
Átvételi pontunkon csak készpénzt tudunk elfogadni és kérjük, hogy pontosan kiszámolt összeggel érkezzenek. A felesleges kockázat elkerülése érdekében javasoljuk, hogy válasszák a termék előre utalásával történő kifizetését.

Az átvételkor aláírást nem kérünk.

A felesleges személyes találkozás lecsökkentése miatt termékeket március 23-tól nem veszünk át személyesen javításra az elkövetkezendő napokban.

Tisztelettel kérjük önöket a fent nevezettek betartására mindannyiunk közös érdekében.