Termékek Menü
Hívja most! 06 70 411 6699

TCV pedál nélküli motor-bicikli

Ár:
19.900 Ft
TCV pedál nélküli motor-bicikli
Cikkszám: J-17-TCV-P
Elérhetőség: 1 db raktáron
Szállítási díj: 1.900 Ft

Leírás és Paraméterek

Erről a járgányról nehéz lenne eldönteni, hogy egy kismotor vagy inkább egy pedál nélküli bicikli. De az biztos, hogy megtanítja gyermekünket az egyensúlyozásra. Ez lehet az első olyan tanulóeszköz, ami a későbbi önálló biciklizést segíti elő. Ráadásul a gyermek tempójában. Felejtse el a rúddal való egyensúlyozást és gyerek után való rohangászást!

Méretek

 • hossza 56 cm
 • kormány magassága 39 cm 
 • nyereg magasság 25 cm
 • kerék szélessége 15 cm
 • kerék átmérője 19 cm

Anyaga: kiváló minőségű műanyag, kerekén széles és vastag gumiszerű borítással

Tulajdonságok

 • terhelhetőség: 30 kg
 • stabil és biztonságos váz
 • kényelmes, kontúros ülés
 • ergonomikus kormány
 • egyedi megjelenés
 • pillanatok alatt összeállítható
 • kültérre és beltérre egyaránt ajánljuk

Korosztály 1+

Súly 2 kg

Garancia 1 év

Könnyű, kényelmes, önállóságra tanít, kialakítja az egyensúlyérzéket, önbizalmat javít és fejleszti a kéz- és láb-koordinációt.

Szállítás és fizetés

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

A jelenleg áruházunkban kapható termékek szállítási költsége változó, esetenként INGYENES. A termék oldalon a termék ára alatti részben pontosan feltüntetjük a szállítási költséget.
A szállítási költség 1 db termékre vonatkozik. Termékeinket erős kartondobozos csomagolásban szállítjuk.

Terméket külföldre kizárólagos megegyezés alapján szállítunk.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Házhoz szállítás esetén utánvételes készpénzes fizetéssel vagy előre utalással történő kiegyenlítéssel teljesítünk.

Személyes átvételkor Ön a terméket előre utalással fizetheti ki.

UTÁNVÉTES FIZETÉS: a csomag átvételekor, a kézbesítőnek (futárszolgálat munkatársa) fizetendő a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közölt végösszeg (rendelt termék(ek) értéke, és ha van szállítási költség). Utánvételes fizetéskor a készleten lévő terméket azonnal tudjuk indítani.

ELŐRE UTALÁS: a kiegyenlítés történhet bankszámlára átutalással vagy közvetlen befizetéssel a számlaszámra. Előre utalás esetén a megjegyzés rovatban feltétlen tüntesse fel a megrendelése azonosítóját és a Megrendelő nevét!
A számlaszámot és a pontos fizetendő végösszeget (rendelt termék(ek) értéke, és ha van szállítási költség) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. Az utalás feldolgozása miatt a szállítási idő meghosszabbodhat 2-3 nappal.

A vásárolt termékről kiállított számlát és a kezelésre vonatkozó garancia levelet, kezelési útmutatót, használati leírást a termékkel együtt küldjük.

A postaköltség és a termékek ára 27%-os ÁFA-t tartalmaz. Csomagolási költséget nem számítunk fel!

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Személyes átvétel esetén a termék árát előre utalással egyenlítheti ki. Webáruházunkban személyes átvételre előzetesen egyeztetett időpontban van lehetőség. Az átvételi lehetőségekről telefonban szívesen adunk tájékoztatást a megrendelést megelőzően is. Hívja telefonszámunkat: 06 70 411 66 99