BMW elektromos kisautók

BMW elektromos kisautó

BMW elektromos kisautó - Eredeti BMW licenc

BMW elektromos kisautó

BMW elektromos kisautó modelljeink a megtévesztésig ugyanolyanok, mint az eredeti, felnőtt méretű BMW modellek. 

Az eredeti BMW Licenc garancia a maximális kényelem, elegancia, kimagasló minőség együttes meglétére, felejthetetlen élményeket szerezve a pöttöm sofőröknek.

A BMW elektromos kisautó modellek között megtalálhatóak a markáns vonalvezetésű, a sportosan elegáns és kifejezetten kecses formatervezésű típusok is. Több BMW elektromos kisautó típus kapható extra funkciókkal gazdag színválasztékban akár metálfényezéssel.

BMW elektromos kisautó - Eredeti BMW licenc ismertető

BMW elektromos kisautó

Lassú és gyors fokozat igény szerint! Lassú fokozata a legfiatalabb korosztályú versenyzőknek illetve a kezdő kisvállalkozóknak ajánlott, míg a gyorsabb fokozatot a Forma1 bajnokai értékelik leginkább. A 2020 után gyártott modellekben már 3 sebesség fokozat választható. És az autó a legkisebbek kényelmére finoman indul, gyorsítással éri el a sebességét és lassítással áll meg. 

Mindegyik BMW elektromos kisautó irányítható távirányítóval is. A legmodernebb és új típusú távirányítóval lehetőség van a teljes beavatkozásra az óvatlan sofőr vezetésébe vagy az autó megállítására egészen távolról is.

Ez egyrészt kiváló játéklehetőség, másrészt a tanulás ideje alatt, amíg a kicsik begyakorolják a kormány, a váltó stb. használatát, biztonságos is.

BMW kisautó - Első a biztonság!

BMW elektromos kisautó

A beépített biztonsági övnek hála már a kezdetektől megszokott rutinmozdulattá válik a biztonsági öv bekötése indulás előtt, mire eljön az igazi autó vezetésének ideje, jó eséllyel ez már nem igényel már külön figyelmet.

Az előre-hátramenet javítja a kicsik térérzékelését, ügyességüket, koncentráló képességüket pedig a sebességváltó használata fejleszti.

 

BMW kisautó terepen

BMW elektromos kisautó

Mindegyik BMW elektromos kisautó típus minimum 2 kerék meghajtású, melynek segítségével kivédhető a kevésbé egyenletes talaj vagy akár egy kis emelkedő adta kihívás is. Az autók nagyobb terhelésre vannak kifejlesztve és egy vagy két 12 Voltos akkumulátorról működnek, így biztosan nincs akadály az autó előtt.

Az eredeti licenc szerint készített BMW elektromos kisautó típusok mindegyikére érvényes, hogy a külső hasonlóságon túl nagy hangsúlyt kaptak a minőségi alapanyagok és a BMW márkától elvárható komfort és luxus életérzése is.

 

BMW elegancia

BMW elektromos kisautó

Az autók belső terei, a vonalvezetés a BMW-re jellemző, az egyedi stílusjegyek mind felismerhetőek.

A nagy átmérőjű kerekek, a világítás, elől a fényszórók, a világító műszerfal, a dallamkürt többféle választható zenével, szabályozható hangerővel, a különböző csatlakozók (AUX, USB, SD), a beépített hangfalak adják az autózás élményének semmihez sem fogható életérzését.

(Tipp) Elektromos kisautó Akkumulátor élettartam növelés:

BMW elektromos kisautó

Megfontolt használat mellett az akkumulátorok élettartama jelentősen növelhető.

Ha tudatosan kerüljük az emelkedőket, nem használjuk a kisautós extrém hidegben/kánikulában és figyeljük, hogy a lámpák csak indokolt esetben égjenek, akkor az akkumulátorok később merülnek le!

A járművekhez mellékelünk az akkumulátorok töltéséről, használatáról és tárolásáról szóló hasznos tanácsokat, hogy Ön és gyermeke minél tovább élvezhesse a játékot.

BMW elektromos kisautó tartozékok

BMW elektromos kisautó

Akkumulátor, töltő, távirányító, ponyva, garancialevél, számla, használati útmutató, kezelési ismertető, képes összeszerelési útmutató és esetenként videó, gyakorlati jó tanácsok. BMW emblémák a kormányon, az autó elején és hátulján, dísztárcsákon és kulcson.

Gyermekeinknek az elektromos kisautó vezetésének élményén túl valós, gyakorlati tapasztalatokat, hasznos készségek elsajátítását is megadhatjuk. Jelentős előnyt jelent ez majd a „nagybetűs” élet kezdetén!

Rendezés: