Elektromos gyerek motor ismertetők

Elektromos gyerek motorok 2-7 éves korig 

Robogó & Kismotor & Chopper & Harley

Elektromos gyerek motorok gazdag választékát találja webáruházunkban.

Kínálatunkban található robogó, kismotor, de a vagányabbak választhatnak akár több Chopper- és Harley hasonmás közül is.

2 és 7 éves kor közötti időszakra ajánljuk. Igazán színvonalas, izgalmas játék ez a kicsiknek,- de jóval több is annál!

A Gyerek motorok rejtett előnyei

Egy elektromos gyerek motor fejleszti a kicsik egyensúlyérzékéta tér érzékelését.

Megfelelő koncentráció, a figyelem folyamatos fenntartása is szükséges hozzá, ennek elsajátításához is kiváló, élvezetes eszköz.

Fejleszti a két agyfélteke harmonikus működését, a kis kezek, lábak összehangolt mozgását, a többféleegyidejű mozgáskoordinációt is.

 Az előre-hátramenet, a kanyarodás, az eléjük kerülő esetleges akadályok, kikerülendő dolgok pontos felmérése összetett feladat, így fejlődik az egyidejűleg többfelé figyelés képessége, a figyelem megosztása is. Ez fontos, különösen a 5-6 éves korosztálynál, hiszen az iskolában ez jelentős előnyt fog jelenteni.

Már a legkisebbeknél is érvényesül, hogy kitartás nélkül nincs eredmény!

Ezt is megtanulhatják, hiszen egy elektromos gyerek motor vezetése igazi kihívást jelent számukra, elég vonzó ahhoz, hogy küzdjenek a sikerért és ne adják fel!

Gyerek motor - az önbizalomfejlesztő játék

Az egészséges önbizalom alapvetően megvan a gyerekekben, ennek megőrzése, megerősítése is megvalósulhat a folyamatos dicséreteknek és a sikerélménynek köszönhetően.

Hiszen amikor látjuk, amint igyekszik, iparkodik, ügyesedik, elszántan küzd gyermekünk, mindnyájunkat elönt a büszkeség!

Természetes, hogy dicsérjük, kifejezzük örömünket, elégedettségünket.

Ez lesz a záloga annak, hogy gyermekünk egészséges önbizalommalkellő magabiztossággal kezelje a közösségben és az életben elé kerülő kihívásokat.

Hol használhatóak a gyerek motorok? 

Az egymotoros gyerek motor használatát csak sík terepen javasoljuk. A legkisebbeknek tanulás céljára és az első vezetési tapasztalat megszerzésére a legalkalmasabb.a mini motorunk. A nagyobbacskáknak pedig jó szívvel ajánljuk a robogó vagy chopper motorjainkat, melyeket akár 5 éves korig is tudják majd használni.

Terepre, fűben és a nagyobbaknak a kétmotoros változatot ajánljuk. Ezek a típusok nemcsak erősebbek, de gyorsabbak is, nagyobb a terhelhetőségük.

Semmiképpen ne hagyjuk magukra a gyermekeketcsak felügyelettel gyakoroljanak, biztonságos, forgalomtól védett helyen!

Ne feledjük, hogy az elektromos gyerek motor használata közúton tilos!

Tekintse meg elektromos gyerek motor kínálatunkat!

Rendezés: