Termékek Menü
Hívja most! 06 70 411 6699

Elektromos gyerek quad ismertetők

Elektromos gyerek quad-ok 8 éves korig

Webáruházunkban elektromos gyerek quad típusaink között két korcsoportnak, a 2-5 éveseknek és az 5-8 éves korúaknak kínálunk minden szempontból megfelelő járművet.

Modelljeink a legtöbb esetben valamely ismert márka hasonmásai kiváló alapanyagokból, izgalmas színvariációkban, egy- és kétkerék meghajtású változatokban. Gyakorlott vezetőknek ajánljuk elsősorban.

Fűben, egyenlőtlenségen, enyhe emelkedőn is kiválóan működnek 2 motoros változatban. Erős, dupla motoros modellekkel az igazi quadozás élményét tapasztalhatják meg a gyermekek.

Milyen manőverekre képes egy elektromos gyerek quad?

Az elektromos gyerek quad még a gyerekeknek készített elektromos autók között is kuriózumnak számít.

Ahogy a felnőtteknél, ugyanúgy a gyerekeknél is különleges élmény a vezetés extrém körülmények között, szokatlan kihívásokkal szembesülve. Éppen ez teszi annyira élvezetessé!

Kanyarodás, dombocska, gödör, kikerülendő bokor, vissza kell tolatni, elakadt egy akadályon? Mennyi kihívás!  

Pontosan ez az elektromos gyerek quad lényege! Játékosan, biztonságosan gyakorolhatja be ezeket az alapvető dolgokat a kis bajnok. Az óriáskerekek megadják ehhez a kellő biztonságot, a két kerék meghajtás pedig segít leküzdeni az emelkedőket.

Gyermekünk mely készségeit fejleszti az elektromos gyerek quad?

Az elektromos gyerek quad kiváló eszköz a gyermek egyensúlyérzékénektérérzékelő képességének fejlesztésére.

Állandó koncentrálást, folyamatos figyelmet igényel a vezetés, a kormány és a gázpedál egyidejű működtetése pedig a kéz-láb összehangolt működését fejleszti.

A feladatok megoldása által fejlődik ki az egyidejűleg többfelé figyelés képessége és figyelmének megosztása is. Ez nagy hasznára lesz már az iskolában is. Egy elektromos gyerek quad vezetése igazi kihívást jelent, megtanít küzdeni a sikerért!

Az egészen piciknek a Midi quadot ajánljuk szülői távirányítóval.

Hol és hogyan használható az elektromos gyerek quad?

Az egészséges önbizalom felépítése a sikerélménynek köszönhetően valósul meg. Ehhez is remek lehetőséget biztosítunk számára egy ilyen egyedi, kreatív játékkal.

Gyermekünk önbizalommal telvekellő magabiztossággal vághat neki az iskola kihívásainak.

Semmiképpen ne hagyjuk magukra a gyermekeketcsak felügyelettel gyakoroljanak, biztonságos, forgalomtól védett helyen!

Tekintse meg elektromos gyerek quad kínálatunkat!

Rendezés:
Nézet: