Elektromos gyerek traktor ismertetők

Elektromos gyerek traktor 3-8 éves korig!

Elektromos gyerek traktorjainkat típustól függően a legkisebbeknek és az idősebb korosztálynak is jánljuk.

Modelljeink között megtalálhatóak szinte az összes ismert márka hasonmás példányai.

Elsősorban gyakorlott veterán vezetőknek javasoljuk. Egyenletlen talajra, kisebb emelkedőkre, füves területekre tervezték, erős, dupla motoros változatban kapható.

Elektromos gyerek traktor - Különleges vezetési élmény

Az elektromos gyerek traktor gyerekek körében is kuriózumnak számít éppúgy, ahogy a felnőtteknél. Extrém körülmények között vezetni komoly kihívást jelent, de éppen ettől igazán izgalmas ez a jármű!

Pontosan ez az elektromos gyerek traktor legnagyobb értéke is!

A gyermek biztonságos körülmények között tanulhatja meg leküzdeni az akadályokat.

Mivel óriáskerekekkel látták el, ennek köszönhetően kellően stabil, nem borul fel, az emelkedőknél, nagyobb gödrökből kijutásnál pedig a két kerék meghajtás lesz segítségükre.

Elektromos gyerek traktor - Fejlesztő és szórakoztató játék egyben

Az elektromos gyerek traktor remekül fejleszti a gyermek egyensúlyérzékéttérérzékelő képességét.

A kormány, a gázpedál használatával fejlődik a kéz-láb összehangolt működése.  Folyamatosan koncentrálni, figyelni kell vezetés közben.  Ezeket a képességeket is elsajátítják játék közben.

A kihívások leküzdése közben fejlődik ki az egyidejű, több mindenre figyelés képessége és a figyelem megosztása is. Ezeknek köszönhetően könnyebben veszik majd az akadályokat az iskolában is.

Miért fejleszti egy Elektromos gyerek traktor gyermekünk önbizalmát?

Egy elektromos gyerek traktor kezelése, vezetése közben gyermekeink megtanulják, hogy a sikerért küzdeni kell!

Egészséges önbizalmuk felépítése, erősítése a mi feladatunk. Ennek legjobb módja egy fejlesztő játék, amely próbára teszi képességeiket. Így juttathatjuk őket sikerélményhez.

Egy elektromos gyerek traktor, mint egyedi, kreatív játék, segít nekünk megadni gyermekünk számára, hogy kellő önbizalommal és határozottsággal rendelkezzen.

Az elektromos gyerek traktort közúton használni tilos! Gyermeke biztonsága érdekében soha ne hagyja felügyelet nélkül használni a járművet!

Nézze meg elektromos gyerek traktor kínálatunkat!

Rendezés: