Elektromos kisautó

Elektromos Kisautó Gyerekeknek

Elektromos kisautó

Egy elektromos kisautó gyermekünk számára az öröm kiapadhatatlan forrása. Akár kisfiúról, akár kislányról van szó, utánoznak, szeretnek ránk hasonlítani, felnőttnek látszani.

A vezetés gyerekkorban rengeteg örömöt és tapasztalatot ad gyermekének, fejleszti a szem-kéz-láb koordinációt, a térérzéket, fegyelemre, figyelemre késztetve a pöttöm sofőröket.

A szülői távirányítónak köszönhetően a kezünkben tarthatjuk az irányítást, bármikor szabályozhatjuk a tempót vagy "Megálljt!" parancsolhatunk, ha csemeténk túlzottan belemerülne a FÉK-telenkedésbe.

Elektromos Kisautók Eredeti Licenc

Elektromos kisautó

A honlapunkon található, Eredeti licenc felségjelzésű összes elektromos kisautó első... és második látásra is könnyen összetéveszthető normál méretű nagy testvérével. 

Egy elektromos kisautó lehetőséget nyújt kicsinyeink számára sokféle készség fejlesztésére játékos formában és főként biztonságos körülmények között. A különféle típusokat külön kategóriákba rendezve találja meg az oldalunkon.

Szórakoztató és fejlesztő játék

Elektromos kisautó

A vezetés gyakorlása közben a két kéz koordinációját is gyakorolhatják, de azt is, hogyan végezzenek jobb és bal kézzel egyidejűleg más-más mozdulatot. 

Ez a folyamat játékosan segíti a két agyfélteke összehangolt működését. 

Az előre-hátra menet, a kanyarodás gyakorlása közben térérzékük is fejlődik, egyre jobb lesz. Szintén javul a kéz-láb összehangolt mozgása, továbbá fontos a folyamatos koncentrálás is, hogy a kertben lévő bokrok, fák, virágágyások is épségben megússzák a nagy utazást. 

Első a biztonság!

Kiemelt szempont a biztonság, ezért javasoljuk, hogy különösen a kezdeteknél gyermekeik felügyelettel gyakoroljanak!

Nagy feladat megtanulni ennyi mindent, szükségük van egy kis segítségre, mire begyakorolják a kormány helyes használatát.

Időbe telik, míg kialakul a megfelelő arányok érzékelése, a sebesség kezelése. Segítsük elő magabiztosságuk, önbizalmuk fejlődését is jelenlétünkkel, biztató szavainkkal. 

Elektromos kisautóinkat gondosan tervezték meg, figyelembe vették a kicsik szemszögéből nézve az összes szempontot, ami csak szükséges lehet a felhőtlen játékhoz.

Elektromos kisautó Akkumulátor üzemidő

Gondoljon úgy az elektromos kisautóra, mint mobiltelefonjára vagy laptop-jára, mivel a kettő energiaforrása hasonló elven működik. Egy elektromos akkumulátor élettartama és egy teljes feltöltés használati ideje a használat módjától függ.

Más szavakkal a mobil vagy laptop akkumulátor gyorsabban lemerül filmnézés vagy játék közben, mint alapfunkciók használatakor, hasonlóan egy elektromos kisautó is gyorsabban lemerül, ha nehéz terepen megyünk, vagy folyamatosan égnek a fényszórók és szól a zene menet közben.

(Tipp) Elektromos kisautó Akkumulátor élettartam növelés:

Megfontolt használat mellett az akkumulátorok élettartama jelentősen növelhető.

Ha tudatosan kerüljük az emelkedőket, nem használjuk a kisautót extrém hidegben és figyeljük, hogy a lámpák csak indokolt esetben égjenek, akkor az akkumulátorok később merülnek le!

A járművekhez mellékelünk az akkumulátorok töltéséről, használatáról és tárolásáról szóló hasznos tanácsokat, hogy Ön és gyermeke minél tovább élvezhesse a játékot.

 

Milyen terepen használható az elektromos kisautó?

Aszfalton, betonon, járólapon egyaránt használhatóak, sőt minimális emelkedőt is képesek rövid ideig kezelni. Autóink mind kétkerék-meghajtásúak és alkalmasak a terepen való használatra is.

A csendes működés elősegítése érdekében a kerekeket gumiszalaggal látták el, így garantált, hogy a szomszédokat sem fogja zavarni. A legtöbb és legújabb modelleket már eleve a gondozásmentes és rugalmas felületű gumi kerekekkel gyártják. Ellenáll az út egyenlőtlenségeinek, a szúrós és hegyes tárgyaknak, és az ütközések sem tesznek kárt benne.

Elektromos kisautó felszereltség

A kis huligánok az alábbi funkciókból válogathatnak: távirányítás, kétkerék és összkerék meghajtás, gumikerekek, metál fényezés, előre menet - hátra menet, lassú és gyors fokozat, sebességváltó, nagy kerékátmérő, 5 pontos biztonsági öv, nyitható ajtók és motorháztető, mp3 csatlakozás, USB csatlakozás, SD kártya csatlakozás, FM rádió, LCD monitor, szabályozható hangerő, beépített hangfalak, első - hátsó fényszórók, tolató lámpa, világító műszerfal, duda, elektromos dallamok, indítási hang, slusszkulcs és bőrülés, stb stb stb.

A szülők pedig választhatják azt a modellt, amelyekhez a legújabb típusú távirányítót adjuk, mellyel lehetőség van a teljes beavatkozásra az óvatlan sofőr vezetésébe vagy az autó megállítására.

A gumi kerekek rugalmasabbak és csendesebbek is, nem sérülékenyek és elnyűhetetlenek. Ellenállnak az út egyenlőtlenségeinek, a szúrós és hegyes tárgyaknak, és az ütközések sem tesznek kárt bennük.

Mit kell tudni az elektromos kisautókról?

Az autót pedálról és a távirányítóról is lehet működtetni.A két funkció egymástól külön is működik.

A távirányítóval ellátott gyermek járműveket (az összes kisautó) már egészen pici kortól már biztosan járni tudó gyermekeknek is ajánljuk. Egészen addig a korig tudják használni, míg ki nem növik. Az egyszemélyes autók terhelhetősége 30 kg a kétszemélyeseké 40 kg.

Minden autóban van biztonsági öv. De gyermeke menet közben egyik járműről sem tud leesni vagy kiesni, hiszen leszálláshoz el kell emelni a lábát a gázpedálról, ilyenkor pedig megáll a jármű.

Az akkumulátor feltöltési ideje kb. 4-12 óra típustól függően. Erről bővebben az autó garancia levelében olvashat. Egy feltöltéssel egy elektromos gyerek jármű terep viszonyoktól, a gyerek súlyától, a járműben használt sebesség fokozattól függően 1-3 órát tud működni.

A különböző típusoknak eltérő a mérete. Mindegyik autónk legalább 6 éves korig ajánlott, egyes típusok tovább is. A termék leírásban pontosan megtalálja az egyedi méreteket.

Az elektromos járművek akkumulátorral működnek, melyet rendszeresen tölteni kell. A hálózati töltő és az akkumulátor is tartozéka a járműveknek. A dobozban megtalálja a képes összeszerelési útmutatót, esetenként videót pendrive-ra feltöltve, használati és kezelési tanácsokat, gyakorlati felhasználási információkat. Az akkumulátor, a távirányító és a töltő is természetesen a játék tartozéka.

Az elektromos kisautóink nagyon hasonlítanak az eredetihez, az eredeti liszenszes termékek pedig az igazi autók élethű másai. Mégis műanyagból készülnek természetesen fém anyagok felhasználásával. Esetenként a műanyaggyártás a terméken nyomot hagyhat. Amikor ilyen terméket vásárol, kérjük vegye figyelembe, hogy ez egy gyermek játék. Mint az igazi autóknál minél sötétebb egy autó színe, annál kényesebb lesz majd az autó használat közben. Csomagolásából kivéve a terméken a csomagoló anyag mozgatás és szállítás közben alig látható nyomot hagyhat.

Válasszon az Elektromos Kisautó kategóriák közül!

Rendezés: