Elektromos sportautók

Elektromos sportautók gyerekeknek

Az elektromos sportautók gyermekünknek egyedülálló, semmi máshoz nem fogható élményt nyújtanak.

Szeretnek minket utánozni, így nincs is annál nagyobb öröm számukra, mint amikor az ajándékba kapott elektromos sportautó megszólalásig hasonlít apáéra.  

Ha apa előnyben részesíti a családi autót, akkor pedig a távirányítóval ő is kipróbálhatja kicsiben, milyen is lenne valójában! De a távirányító másra is jó! Együtt örülhetünk csemeténkkel miközben a vezetés csodálatos élményét éli át velünk a felügyeletünk alatt.

Elektromos sportautók gyerekeknek - Pont, mint a nagyok!

A honlapunkon található, összes elektromos sportautók megjelenése szinte teljesen megegyezik az eredeti autók megjelenésével.

Az elektromos sportautók lehetőséget kínálnak arra, hogy gyermekeink sokféle készségüket fejlesszék játékosan és biztonságosan.

Több típus is rendelhető különféle extrákkal felszerelve, ráadásul színválasztékban sincs hiány.

A kínálat folyamatosan bővül, ezért érdemes időnként körülnézni, ha most épp nincs megfelelő elektromos kisautó a gyermekünknek.

Elektromos sportautók - Több, mint játék

Fejleszti a kezek koordinációját, amikor egyidejűleg kell mást csinálniuk a jobb illetve bal kézzel. Ez a tevékenység könnyedén segít pozitívan befolyásolni a két agyfélteke összehangolt működését.

Térérzékelésük is javul a kanyarodás, tolatás és egyéb manőverek végzés eközben. Szintén javítja a kéz-láb összehangolt mozgását.

Nagyon fontos a folyamatos koncentrálás is egyrészt a vezetésre, másrészt a környezetre és a váratlanul felbukkanó akadályokra, hogy a kertben lévő bokrok, fák, virágágyások ne essenek áldozatul a Forma1-es bajnokságnak.

A biztonságos környezet és a folyamatos szülői felügyelet elengedhetetlen, különösen a tanulásnál és az elején!

Nagy feladat megtanulni ennyi mindent egyszerre, jól jönnek a tanácsok és a jelenlétünk is biztatásként hat, biztonságérzetük is megfelelő lesz.

Mire elsajátítják a kormány használatát, a megfelelő arányok érzékelését, a sebesség megfelelő kezelését, magabiztosságuk, önbizalmuk is kialakul.

Az elektromos sportautókat gondosan, felhasználóik igényeinek maximális figyelembe vételével tervezték meg, hogy igazán felhőtlen öröm és a sikerélmény legyen azok használata.

Elektromos sportautók terepen

Aszfaltozott felületen, betonon, terepen, füvön vagy egyenlőtlenségen is egyaránt kiválóan használhatóak a két kerékmeghajtásnak köszönhetően sport autóink is, sőt még egy-egy kisebb emelkedő is belefér. 

A halkabb működés érdekében a kerekek gumiszalaggal felszereltek, vagy eleve halkabb, rugalmasabb és gondozásmentes gumi kerekekkel szereltek a sportautóink, így garantált a járgány bármilyen terepen történő izgalmas és örömteli használata.

(Tipp) Elektromos kisautó Akkumulátor élettartam növelés:

Megfontolt használat mellett az akkumulátorok élettartama jelentősen növelhető.

Ha tudatosan kerüljük az emelkedőket, nem használjuk a kisautós extrém hidegben/kánikulában és figyeljük, hogy a lámpák csak indokolt esetben égjenek, akkor az akkumulátorok később merülnek le, a kevesebb újratöltés miatt pedig később is romlanak el!

 

Elektromos sportautó felszereltségek, extrák

Távirányítás, kétkerék és összkerék meghajtásgumikerekek, metál fényezés, előre menet - hátra menet, lassú és gyors fokozat, sebességváltó, nagy kerékátmérő, 5 pontos biztonsági öv, nyitható ajtók és motorháztető, mp3 csatlakozás, USB csatlakozás, SD kártya csatlakozás, FM rádió, szabályozható hangerő, beépített hangfalak, első - hátsó fényszórók, tolató lámpa, világító műszerfal, duda, elektromos dallamok, indítási hang, slusszkulcs és bőrülés.

A felszereltség típusonként változó, érdemes ezért alaposan átnézni a termékadatlapot. A legtöbb elektromos kisautó rendelhető különféle extrákkal is, mint például a bőrülés, vagy a névre szóló rendszámtábla!

Elektromos sportautó választék

Rendezés: