Ford elektromos kisautók

Ford elektromos kisautó

Ford elektromos kisautó - Eredeti Licenc

Ford elektromos kisautóA Ford elektromos kisautók eredeti licenc alapján készített változatainak mindegyike magán hordozza az eredeti Ford modellek stílusjegyeit.

Luxus kivitel, elektromos kisautó különlegességek, sportos változatok egyaránt a kínálat részét képezik. 

A szinte megtévesztésig ugyanolyan megjelenésen túl megtalálható a nyitható ajtó és motorháztető, a lenyitható plató a kicsik nagy örömére. Sőt! Csemeténk egyes tslusszkulccsal indíthatja el az autót, csakúgy, mint az igazit.

Ford elektromos kisautó - Bemutató

Ford elektromos kisautó

Minőségi alapanyagok: A gyártás során különös gondot fordítottak arra, hogy az alapanyagok minősége is kifogástalan legyen.

Többféle stílus: az exkluzív modellek, a sportautók, az erőteljesebb formák kedvelői egyaránt találnak kedvükre való elektromos Ford kisautót.

Jelenleg csak összkerék-meghajtással és dupla akkumulátorral kapható a Ford 2 személyes változata a teljesebb használhatóság miatt. 

 

Ford kisautók - Kívül-belül Ford

Ford elektromos kisautó

Óriás gumikerekek: remekül kivédik az itt-ott egyenetlen talaj miatti zötykölődést. Komfortossá, élvezetessé teszik az elektromos kisautó használatát. A kerekek nagy átmérőjének köszönhetően adott a stabilitás és ezáltal a biztonság.

Nagy kormány: megkönnyíti a kicsiknek a kanyarodás kivitelezését, különösen a kezdeti időszakban, a kellő rutin megszerzéséig.

Slusszkulcs: Ford emblémával ellátott slusszkulcs, hogy kicsinyünk többé ne a mienket használja.

Ford elektromos kisautók - Igazi vezetési élmény

Ford elektromos kisautó

Sebességváltó: összpontosításra, koncentrálásra készteti, tanítja a kis bajnokokat. A legjobb fejlesztő játék!

Biztonsági öv: A gyerekek már az autóval való ismerkedés során megtanulhatják használatát és elmagyarázhatjuk nekik a fontosságát is.

Első-hátsó világítás: éppen úgy, mint a családi autón. Ha néha fennmaradhatnak egy esti rodeózásra, akkor tudják kiélvezni igazán!

Világító műszerfal és világító kereső lámpák. Ez aztán végképp elvarázsolja őket!

Fényszórók: Ez lesz az esti futam non plus ultrája!

Ford elektromos kisautó irányítás

Ford elektromos kisautó

2 sebességi fokozat: a lassabb fokozat a kezdeti kilométerekhez, a gyorsabb pedig elszánt Forma1-es pilótáknak javasolt. 2020 után gyártott modelljeinkben 3 sebesség fokozat közül választhat a kis pilóta.

Távirányító: Így biztonságosabb és a sikerélmény is nagyobb. A legújabb és legmodernebb távirányítóval szerelt változatban a szülőnek lehetősége van a vezetésbe teljesen beleavatkozni vagy megállítani vészhelyzetben az autót.

Kézi vezérlés: tapasztalt, rutinos vezetőknek ajánljuk, akik már kézben tartják a lóerőket.

Természetesen minden elektromos Ford kisautóra jellemző, hogy nem csak külső megjelenésében, de az extra kiegészítők terén is maximális minőséggel és választékkal rendelkeznek.

(Tipp) Elektromos kisautó Akkumulátor élettartam növelés:

Ford elektromos kisautó

Megfontolt használat mellett az akkumulátorok élettartama jelentősen növelhető.

Ha tudatosan kerüljük az emelkedőket, nem használjuk a kisautós extrém hidegben/kánikulában, akkor az akkumulátorok később merülnek le!

A járművekhez mellékelünk az akkumulátorok töltéséről, használatáról és tárolásáról szóló hasznos tanácsokat, hogy Ön és gyermeke minél tovább élvezhesse a játékot.

Ford elektromos kisautó felszereltség, extrák

Ford elektromos kisautó

A prémium kiegészítők között találjuk az érintőképernyős LCD monitort az MP3, USB,SD kártya csatlakozókkal és Bluetooth móddal.

Több modell exkluzív kivitelben is megtalálható webáruházunkban! A modellek felszereltsége eltér egymástól, kérjük minden esetben ellenőrizze.

A Ford elektromos kisautó típusai által megszerezhető gyakorlati tapasztalat az egyik legszebb ajándék, amivel kényeztetheti gyermekét.

Ford elektromos kisautó face lifting - 2020. év végi megújulás

Ford elektromos kisautó

A Ford Ranger pick up terepjáró 2019 évvégén megújult és új maszkot kapott. Ezzel együtt vált összkerék meghajtásúvá és kapott két darab 12 Voltos akkumulátort.

Ezzel a felszereltséggel nem gördülhet semmilyen probléma az utunkba, jöhet bármilyen terepviszony, az autónk a 4 kerék meghajtással könnyedén veszi majd az akadályokat három sebesség fokozatban. Természetesen az eddigi felszereltség sem hiányozhat.

Sok esetben akár 6 színben is megtalálható webáruházunkban a Ford közkedvelt modellje!

A Ford elektromos kisautó típusai által megszerezhető gyakorlati tapasztalat az egyik legszebb ajándék, amivel kényeztetheti gyermekét.

Rendezés: