Termékek Menü
Hívja most! 06 70 411 6699

Futóbicikli ismertetők

Futóbicikli előnyei - Mire és mikor jó a Futóbicikli?

A futóbicikli egy speciális gyermek kerékpár, melyet a valódi kerékpározás elsajátításának elősegítésére fejlesztettek ki.

Kiképzése, felépítése nagyon hasonló a valódi kerékpárhoz, de sokkal biztonságosabb annál, mivel a kicsik két lábbal hajtják magukat előre.

A futóbicikli fejleszti a kisgyermekek egyensúlyérzékét, javítja a koordinációs készségüket, finomítja a tér érzékelését, nem utolsósorban pedig edzi a kis lábacskákat is.

Mentálisan is jó hatással van a kicsikre: edzi kitartásukat, türelemre tanítja őket, megtanulnak egy adott tennivalóra koncentrálni.

Ha pedig egy-egy szakasz teljesítése sikerül, megízlelhetik a siker ízét, eredményességük örömét. A megérdemelt dicséret pedig erősíti önbizalmukat.

Milyen típusú Futóbicikli kapható?

Webáruházunkban sokféle modell megtalálható kiváló minőségben, választékos színkombinációkban, speciális funkciókkal is.

Ezek egyike a rendkívül praktikus, fordítható vázas változat. Ennek lényege, hogy a váz megfordításával - ami egyszerű művelet-, igény szerint alakíthatjuk ki a vázformát kisfiú vagy kislány részére.

Minden általunk forgalmazott futóbicikli minőségi alapanyagok felhasználásával került legyártásra.

A kerekek kopásálló műanyagból vagy felfújható változatban kaphatóak, a váz pedig fémből készült.

Futóbicikli állítható magasság gyermekünkhöz igazodva

Az ülés magassága állítható, így ahogy nőnek a kicsik, aktuálisan a testmagasságukhoz igazíthatjuk néhány egyszerű mozdulattal a futóbiciklit. 

Önsúlya általában kb. 5 kg, terhelhetősége 25-35 kg között változik.

A biztonságos használat és a minőség megőrzése érdekében tartsuk be a használati javaslatokat, hogy a kicsik mindaddig élvezhessék a futóbicikli által nyújtott örömöket, amíg képesek lesznek megbirkózni a pedálos kerékpár adta kihívással.

A futóbicikli használatát egészen piciknek is ajánljuk mindaddig, amíg biztonságosan, magabiztosan tudják használni. Ezt követően térhetünk át a koruknak, alkatuknak megfelelő igazi, pedálos gyermek kerékpárra.

Nézze meg Futóbicikli kínálatunkat!

Rendezés:
Nézet: