Termékek Menü
Hívja most! 06 70 411 6699

Hummer elektromos kisautók

Hummer elektromos kisautó

Hummer elektromos kisautó - Eredeti licenc

Hummer elektromos kisautó

Egy eredeti licenc alapján gyártott, vagy az eredetire megtévesztően hasonlító Hummer elektromos terepjáró kuriózum, igazi különlegesség a gyerekeknek készített terepjárók között.

Egyedi, robusztus külseje, változatos színei, a nyitható ajtók, a gumikerekek, a világító műszerfal, a fényszórók elvarázsolják őket, megadja a valódiság élményét a többi játékhoz képest.

Hummer elektromos kisautó gyerekeknek

Hummer elektromos kisautó

2-3 éves kortól egészen 8 éves korukig ajánljuk használatukat.

A kisebb teljesítményű változatok a fiatalabbaknak lesznek előnyösek,, míg a nagyobb teljesítményűek a kalandvágyó, a lóerőket már biztos kézzel uraló tapasztalt vezetőknek adnak semmihez nem fogható élményt.

Az elektromos Hummer terepjáró típusok mindegyike távirányítóval szerelt, így az élmény maradéktalanul megosztható a szülővel.

Hummer elektromos kisautó terepen

Hummer elektromos kisautó

Füves talajra, kisebb-nagyobb göröngyökre, gödrökre, lankás emelkedőkre tervezték, hiszen egy terepjárót sima aszfalton vezetni nem jelentene igazi kihívást.

A vezetés tanulása izgalmakkal teli élmény, különösen akkor, ha vannak közben akadályok is, amiket le kell küzdeni.

 

Hummer elektromos kisautó készségfejlesztő játék

Hummer elektromos kisautó

Mire egy gyermek elsajátítja egy Hummer elektromos terepjáró összes lehetséges funkciójának magabiztos kezelését, gyakorlatilag nehezített pályán tanul meg vezetni, ami nagy segítséget jelent majd számára, amikor meg kell felelnie a valódi vizsgán.

Az elektromos Hummer terepjáró fejleszti az egyensúlyérzéküket és a térbeli érzékelésüket is.

A terepjáró vezetése folyamatos figyelmet igényel, ezáltal javul a koncentráció. ez a képesség minden tanulási folyamatnál hasznos lesz számukra a későbbiekben is.

Hummer elektromos kisautó

Összehangolttá teszi a kezek és lábak koordinációját, javítja a testérzést.

Egyszerre több dologra figyelni? Megosztani figyelmét több dolog között? Rövid időn belül elsajátítják játék közben, ami a legmaradandóbbá teszi a megtanultakat.

Egy elektromos Hummer terepjáró vezetésekor edződik akaraterejük is, hiszen ösztönözni fogja  a siker vágya. Amikor pedig már jól tudja irányítani a járművet, ez sikerélményt ad neki és ezáltal önbizalma is növekedni fog egyéb dolgok elsajátításához.

(Tipp) Elektromos kisautó Akkumulátor élettartam növelés:

Hummer elektromos kisautó

Megfontolt használat mellett az akkumulátorok élettartama jelentősen növelhető.

Ha tudatosan kerüljük az emelkedőket, nem használjuk a kisautós extrém hidegben/kánikulában és figyeljük, hogy a lámpák csak indokolt esetben égjenek, akkor az akkumulátorok később merülnek le!

A járművekhez mellékelünk az akkumulátorok töltéséről, használatáról és tárolásáról szóló hasznos tanácsokat, hogy Ön és gyermeke minél tovább élvezhesse a játékot.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.