Termékek Menü
Hívja most! 06 70 411 6699

Jaguar elektromos kisautók

BMW elektromos kisautó

Jaguar elektromos kisautó - Eredeti Jaguar licenc

BMW elektromos kisautó

Jaguar elektromos kisautók stílusvonásaiban könnyen felfedezhetőek a jellegzetes Jaguar vonalak, könnyen össze is téveszthetőek felnőtt testvéreikkel, hiszen az eredeti autó kicsinyített másáról van szó.

Az elegancia és a luxus külső jegyei mellett nagy szerepet kapott a márkától megszokott magas fokú kényelem és funkcionalitás, természetesen szem előtt tartva a biztonságos közlekedést is.

Éppen ezért minden Jaguar elektromos kisautó alapfelszereltsége az 5 pontos biztonsági öv, valamint a távirányító, amelynek segítségével könnyedén kordában tartható a féktelenkedés.

A Jaguar elektromos kisautó típus kapható extra funkciókkal gazdag színválasztékban akár metálfényezéssel.

Jaguar elektromos kisautó - Éjszakai Mód

BMW elektromos kisautó

A Jaguar elektromos kisautók éjszakai üzemmódban rendkívül látványos fénykarneválban pompáznak.

Az első és hátsó világító fényszórók mellett a világító műszerfal együttesen igazi kis fényfolt az éjszakában, ami egyben hatalmas kaland is az ifjú sofőrök számára. Ráadásul a gyerekek a Jaguar elektromos kisautók vezetése közben játékosan elsajátítják, hogy a különböző fényviszonyok hogyan befolyásolják a látást, érzékelést is.

Jaguar elektromos kisautó - Kézzel fogható önbizalom

BMW elektromos kisautó

A sikerélmény megtapasztalása minden korosztály számára nélkülözhetetlen örömforrás, ami fejleszti jellemünket és szellemünket egyaránt. Egy Jaguar elektromos kisautó kormánya mögött ebből aztán bőven akad minden lelkes gyermeknek, aki vezetésre vállalkozik!

Jaguar elektromos kisautók kevésbé köztudott előnye, hogy fejleszti a kezek koordinációját, amikor egyidejűleg kell mást csinálniuk a jobb illetve bal kézzel. Mire a gyerekek elsajátítják a kormány használatát, a megfelelő arányok érzékelését, a sebesség megfelelő kezelését, magabiztosságuk, önbizalmuk is kialakul.

Javítja a kéz-láb összehangolt mozgását, valamint térérzékelésük is javul a kanyarodás, tolatás és egyéb manőverek végzés eközben. Az ilyen jellegű gyakorlatok pozitív hatással vannak a két agyfélteke összehangolt működésére.

Hol használhatjuk a Jaguar kisautót?

BMW elektromos kisautó

Járólapon, betonon, füvön, aszfaltozott felületen, vagy terepviszonyok között is egyaránt kiválóan használhatóak a Jaguar sport autói. A kétféle sebességfokozatnak köszönhetően, hogy akár korcsoport is használhatja ugyanazt az autót. A kisebbek a lassabb, míg a nagyobbak a gyorsabb fokozatot élvezik inkább. 

Az előre-hátramenet fejleszti a gyermekek térérzékét a sebességváltó használata pedig ügyességüket teszi újra és újra próbára. 

Az összes Jaguar elektromos kisautók modell 2 kerék meghajtású, ez hasznos egy kis emelkedőnél vagy egyenlőtlen talaj viszonyokon. Ha tudatosan kerüljük az emelkedőket, nem használjuk a kisautós extrém hidegben vagy kánikulában, akkor az akkumulátorok később merülnek le és később használódnak el!

Jaguar elektromos kisautó - felszereltség és extra funkciók

BMW elektromos kisautó

Távirányító, gumikerekek, metálfényezés, előre-hátra menet, lassú és gyors fokozat, sebességváltó, 2 kerékmeghajtás, első-hátsó világítások az autóban, MP3 csatlakozás, első fényszórók, világító műszerfal, dallamkürt, elektromos dallamok, szabályozható hangerő, beépített hangfalak.

A nyitható ajtók, a bőrülés és a az 5 pontos biztonsági öv teszi valódivá az autóban való vezetést.

A legtöbb Jaguar elektromos kisautó rendelhető különféle extrákkal is, mint például a riasztókulcs a slusszkulcs mellé vagy a névre szóló rendszámtábla! A felszereltség típusonként változó, érdemes ezért alaposan átnézni a termék adatlapot.

(Tipp) Elektromos kisautó Akkumulátor élettartam növelés:

BMW elektromos kisautó

Megfontolt használat mellett az akkumulátorok élettartama jelentősen növelhető.

Ha tudatosan kerüljük az emelkedőket, nem használjuk a kisautós extrém hidegben/kánikulában és figyeljük, hogy a lámpák csak indokolt esetben égjenek, akkor az akkumulátorok később merülnek le!

A járművekhez mellékelünk az akkumulátorok töltéséről, használatáról és tárolásáról szóló hasznos tanácsokat, hogy Ön és gyermeke minél tovább élvezhesse a játékot.

Rendezés:
Nézet: