Termékek Menü
Hívja most! 06 70 411 6699

Mini elektromos kisautók

Mini elektromos kisautó

Mini Elektromos Kisautó - Eredeti Mini Licenc

Mini elektromos kisautó

Egy Mini elektromos kisautó igazi, valós élményt nyújt gyermekünknek.

Az eredeti Beachcomber, Cooper és a többi márkával szinte tökéletesen megegyező látvány, a több helyen fellelhető márkajelzések, a vezetés valódi élménye, a kiegészítők azonos működése mind-mind kiapadhatatlan örömforrás számukra.

Akár kisfiúról, akár kislányról van szó, utánzással tanulnak. Ez is egy módja lehet a szülővel való azonosulásnak, hiszen nem elképzelnie kell, hogy igazi autóban ül és vezeti, mint édesapa vagy édesanya, hanem meg is élheti ezt az élményt!

Mini Elektromos Kisautó - Bemutató

Mini elektromos kisautó

Egy elektromos Mini kisautó használata a kicsik számára sokféle készség játékos fejlesztésére ad lehetőséget.

Nagyon fontos, hogy biztonságos körülményeket teremtsünk számukra a gyakorláshoz. A vezetés tanulása alatt a két kéz koordinációja javul, ügyesedik.

Az elektromos kisautó használata tehát nem csak szórakoztató, de egyben készségfejlesztő játék is, ráadásul sok nyugodt percet is szerezhetünk magunknak, ameddig csemeténk önfeledten vezet.

 

Mini Elektromos kisautó - Fejlesztő játék

Mini elektromos kisautó

Jobb és bal kézzel egyidejűleg más-más mozdulatot kell végezniük. A folyamat gyakorlásával játékosan fejlődhet a két agyfélteke összehangolt működése is.

Térérzékük realizálódik, a folyamatoknak köszönhetően elsajátíthatják a valós távolságok precízebb felmérését.

Fejlődik a kéz-láb összehangolt mozgása a kormány és a pedálok egyidejű működtetése révén. A folyamatos koncentrálás szintén hasznos készség, amire szert tehetnek, hogy a kertben lévő növények, tárgyak épségét ne veszélyeztesse a tanulás.

Ennyi mindent megtanulni, összehangoltan csinálni komoly kihívás a kicsiknek. Időbe telhet, mire kialakul a megfelelő arányok érzékelése, a sebesség kezelése. Legyünk mellettük biztató, dicsérő szavakkal és jelenlétünkkel is érzékeltessük, hogy fontos dolgot tanulnak most meg!

 

Mini Elektromos kisautó terepen

Mini elektromos kisautó

Aszfaltozott felületen, betonon, járólapon, enyhén göröngyös talajon is gond nélkül működtethetőek, sőt némi emelkedő is bevállalható. Csendes működésük titka a kerekeken lévő gumiszalag, így garantáltan nem zavarják a szomszédokat sem.

Az elektromos Mini kisautó tervezői gondosan ügyeltek arra, hogy a kicsik számára minden szempontból tökéletes élményt megadja az autó a felhőtlen játékhoz, illeszkedve a gyerekek alkati és egyéb sajátosságaihoz.

Kiemelt szempont a biztonság, ezért főként az „első lépéseknél” szülői felügyelettel gyakoroljanak!

(Tipp) Elektromos kisautó Akkumulátor élettartam növelés:

Mini elektromos kisautó

Megfontolt használat mellett az akkumulátorok élettartama jelentősen növelhető.

Ha tudatosan kerüljük az emelkedőket, nem használjuk a kisautós extrém hidegben/kánikulában és figyeljük, hogy a lámpák csak indokolt esetben égjenek, akkor az akkumulátorok később merülnek le!

A járművekhez mellékelünk az akkumulátorok töltéséről, használatáról és tárolásáról szóló hasznos tanácsokat, hogy Ön és gyermeke minél tovább élvezhesse a játékot.

Mini Elektromos kisautó - Felszereltség, extrák

Mini elektromos kisautó

Minden elektromos Mini kisautó alapfelszereltsége:

Távirányító, előre menet, hátra menet, lassú és gyors fokozat, sebességváltó, 2 kerék meghajtás, nagy kerékátmérő, biztonsági öv, első és hátsó világítás, mp3 csatlakozás, első fényszórók, világító műszerfal, duda, elektromos dallamok, szabályozható hangerő, beépített hangfalak.

Mini elektromos kisautó Tartozékok:

Töltő, akkumulátor, távirányító, garancialevél, számla, használati útmutató, kezelési ismertető, képes összeszerelési útmutató, egyéb gyakorlati jó tanácsok.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.