Termékek Menü
Hívja most! 06 70 411 6699

Volvo elektromos kisautók

Audi elektromos kisautó

Volvo elektromos kisautó (Eredeti Licenc) ismertető

Audi elektromos kisautó

A Volvo elektromos kisautók könnyen összetéveszthetőek felnőtt testvéreikkel! Ugyanaz az elegancia, ugyanaz a biztonság, ugyanaz a kényelem jellemző a Volvo elektromos kisautók esetén is, éppen ezért népszerű választás a pöttöm sofőrök körében is ez a márka. A legfontosabb helyeken, a kormányon, a dísztárcsákon, az autó elején és hátulján a VOLVO emblémákkal.

Több szín közül választhatunk alapmodellt, ami tetszés szerint bővíthető egyedi rendszám táblával, bőrüléssel vagy metálfényezéssel, hogy gyermekünk személyiségéhez igazán méltó járgányt választhassunk!

És ne feledjük, hogy a Volvo elektromos kisautók slusszkulccsal indulnak. Ezzel járulnak hozzá az igazi autózás élményéhez.

 

 

Volvo elektromos kisautó 2.4 GHZ távirányítóval

Audi elektromos kisautó

Minden Volvo elektromos kisautó 3 sebesség fokozatban működtethető. A lassabb sebességfokozatok a kezdéshez a félénkebb, óvatosabb sofőröknek ajánlott, a gyorsabb sebesség a kézi vezérléssel a már bátor, vagány, sokat tapasztalt bajnokok számára ajánlott.

A Volvo elektromos kisautók alapfelszereltsége a szülői távirányító, melynek segítségével meghúzhatjuk az önállóság határait a vezetésben gyermekünk számára. A legújabb és legmodernebb távirányítóval szerelt változatban a szülőnek lehetősége van a vezetésbe teljesen beleavatkozni vagy megállítani vészhelyzetben az autót. Egy távirányítós autóhoz hasonlóan irányítható ilyenkor az elektromos kisautó, persze a gyeplőt bármikor visszaadhatjuk, ha már nincs szükség az elővigyázatosságra. A távirányító működéséről a termék leírásában bővebben olvashat.

 

Volvo 2 személyes elektromos kisautó komfort és kényelem

Audi elektromos kisautó

A Volvo elektromos kisautó csábító külseje a kényelem kánaánjával kecsegteti a kalandvágyó sofőröket! USB, MP3 lejátszási lehetőség, többszólamú duda, világító műszerfal, világító első és hátsó lámpák, könnyen kezelhető kormány, előre-hátra menet, gumikerekek és a nyitható ajtók garantálják a felhőtlen szórakozást.

A kényelmes ülésben, melyet 2 kisebb gyerkőc számára találtak ki biztonsági öv gondoskodik az eljövendő sofőrgeneráció biztonságáról, így a kicsik biztonságosan sajátíthatják el a vezetés és a közlekedés alapjait.

Az összes elektromos Volvo kisautó modell kétkerék-meghajtású és nagyobb terhelhetőségű. Mindez hasznos egy kis emelkedőnél vagy terepviszonyok között. 

Volvo elektromos kisautó terepen

Audi elektromos kisautó

A Volvo elektromos kisautóban 3 sebességfokozat közül választhatunk. A különböző korosztályoknak ad ez klassz lehetőséget gyakorláshoz, illetve finomabb manőverekhez, például teraszon vagy szobában lassabb sebességben. De alkalmas utcai versenyekre, kerti rallyra, játszótéri párbajra is a gyorsabb sebesség fokozatban.

Az előre-hátramenet fejleszti a gyermekek térérzékét, a kormány és a pedálok összehangolt mozgatása a szem-kéz koordinációt, a sebességváltó használata pedig ügyességüket, kombinációs készségüket.

 

(Tipp) Elektromos kisautó Akkumulátor élettartam növelés:

Audi elektromos kisautó

Megfontolt használat mellett az akkumulátorok élettartama jelentősen növelhető.

Ha tudatosan kerüljük az emelkedőket, nem használjuk a kisautós extrém hidegben vagy kánikulában és figyeljük, hogy a lámpák csak indokolt esetben égjenek, akkor az akkumulátorok később merülnek le!

A járművekhez mellékelünk az akkumulátorok töltéséről, használatáról és tárolásáról szóló hasznos tanácsokat, hogy Ön és gyermeke minél tovább élvezhesse a játékot.

Volvo elektromos kisautó (Eredeti Licenc) tartozékok

Audi elektromos kisautó

12 Voltos akkumulátor, hálózati töltő, a legújabb típusú 2.4 GHZ távirányító, garancialevél, számla, használati útmutató, kezelési ismertető, képes összeszerelési útmutató és videó, gyakorlati jó tanácsok. Ez mind az autó tartozéka.

Ajándékozza meg gyermekét Ön is a vezetés elsajátításának élményével, a vezetés során adódó helyzetek megfelelő kezelésével biztonságos körülmények között. Adja meg neki a lehetőséget, hogy amikor majd a valódi autóvezetés ideje eljön, magabiztosabban indulhasson neki a tanulásnak!

Rendezés:
Nézet: