Menü
Hívja most! 06 70 411 6699

Töltő 12Volt 2A elektromos gyermek járművekhez

Ár:
10.900 Ft

Töltő elektromos gyermek járművekhez - gyermek jármű alkatrész

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-11-22

Leírás és Paraméterek

Töltő elektromos gyermek járművekhez

Megrendelés:

Az elektromos gyermek járművek töltőjének pótlásához elég ismernünk, hogy a jármű hány Voltról működik. Ha mégis bizonytalanok lennénk, akkor a régi töltő adapterének hátoldalán megtalálható az idevonatkozó adat,

alkatrészek elektromos gyerek kisautóhoz

A termékképek csak tájékoztató jellegűek.

Tudnivalók

A töltő pótlásánál nincs kockázat, az utóbbi években az összes töltőt ugyanazzal a csatlakozóval gyártják, minden elektromos gyermek járművet lehet vele tölteni. A teljesítmény megválasztásánál válassza ugyanazt, amilyen az eredeti töltő volt. Ha az nem ismert, akkor egy 7AH-s akkumulátor esetében elég az 1A-rel (1000mA) működő, a nagyobb kapacitású (10AH, 12AH, 14AH) akkumulátoroknál inkább a 1.5A (1500mA) vagy 2A (2000mA) töltő ajánlott.

Házhoz szállítás és fizetés

A töltőt dobozban vagy fóliacsomagolásában szállítja házhoz a futárszolgálat. Önnek a csomag átvételekor van lehetősége termék árát kifizetni készpénzben vagy bankkártyával. A termék vételárát előre utalással is kiegyenlítheti.

Személyes átvétel

Személyes átvételkor árukiadást tudunk biztosítani az e-mailben vagy telefonon megrendelt termékre előre egyeztetett időpontban.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: alkatrészek, kiegészítő