ELEKTROMOS KISAUTÓ AJÁNLÓ

2022. 09. 05. 21:32:31
ELEKTROMOS KISAUTÓ AJÁNLÓ

A gyerekek tele vannak energiával és állandóan vágynak az új dolgok felfedezésére. Ráadásul pontosan azt szeretnék csinálni, amit a felnőttek. Függetlenül attól, hogy gyermeke szereti-e az autókat, vagy csak egy új  módját szeretné felfedezni a játékok különleges formájának, a gyerek elektromos kisautók nagyszerű játékot jelentenek a szórakozáshoz. Rengeteg modell, több szín és számos típus közül választhatnak azok, akik úgy döntenek, hogy egy nem mindennapi játékkal lepik meg gyermeküket.

 

top 5 elektromos gyerek kisautó

Minden korosztály számára tökéletesek az elektromos kisautók

Szülőként érdemes lehet egy kicsit jobban átgondolni azt, hogy gyermeke melyik autót vezesse majd. Érdemes számba venni, hogy milyen célt szolgál majd a játék, milyen területen fogják használni, hány gyermek utazik majd benne és hány évesek azok a gyerekek. Az egyik legjobb kiindulási pont a korosztály. Az összes típusról elmondható, hogy óvodás korban tudják vezetni a gyerekek a legkényelmesebben.

elektromos kisautó gyerekeknek Minden autót egy adott életkorhoz terveznek, így könnyen megtalálhatja gyermekének a legmegfelelőbbet. Különféle opciókat kínálunk a különböző korosztályoknak, akár egyéves kortól egészen 12-13 éves korig! Ha gyermeke kezdi kinőni a járművét, könnyen frissítheti a korának megfelelő vadonatúj járműre, például olyanra, aminek nagyobb a mérete és a terhelhetősége és komolyabb műszaki paraméterekkel rendelkezik mint például  24 Voltos vagy az összkerekes járművek.

elektromos gyerek kisautó blog

A szülők és a gyermekek válogathatnak az egy- és kétszemélyes gyermekjárművek között, választhatnak a sportautók vagy terepjárók között, de még olyan autó is létezik, melynek a terhelhetősége 110 kg és ennek a teherbírásnak és az autó kialakításának köszönhetően az anyuka együtt is utazhat gyermekével.

elektromos gyerek kisautó blog

Szülői távirányítóval könnyű a vezetés

A szülői távirányítóval rendelkező elektromos gyerek járművek lehetővé teszik, hogy gyermekét segítse a vezetés közben vagy a távirányítón lévő vészfékgombbal megakadályozza a lehetséges veszélyes helyzeteket. A távirányítóval ön könnyedén segítheti gyermekét a kormányzásban, és szabályozhatja a sebességet és az irányt, ha szükséges.

elektromos kisautók gyerekeknek a legjobb

A távirányítóval ellátott kisautók arra is biztosítanak lehetőséget, hogy fokozatosan tanítsuk meg a gyermeket az autó vezetésére. Vagy együtt játszhatnak a testvérek. Míg az egyik távirányítóval irányítja a járművet, addig a másik testvér az autóban ülve utazhat.

elektromos gyerek kisautó blog

Hogyan válasszuk ki a tökéletes elektromos kisautót

Izgalmas mérföldkő, ha a gyermeke első elektromos kisautóját választják ki! De mi alapján döntsünk arról, hogy melyik gyermekünk számára a legmegfelelőbb választás? Ha állandóan játékautókkal játszik, autós vagy versenyzős meséket néz vagy egyszerűen csak szereti az autókat, akkor biztos, hogy végtelenül jól fog szórakozni a saját sportautójában vagy terepjárójában. Válasszon olyan márkát mint az öné és akkor pont olyan kisautója lehet gyermekének mint önnek. Mennyire vagány a garázsban két egyforma autó? Csak az egyik nagyobb mint a másik.

elektromos gyerek kisautó blog

A Tudnivalók elektromos gyermek járművek vásárlása előtt című írásunk részletesen foglalkozik a vásárlás előtt felmerülő szempontokkal.

Nem csak fiúknak!

Ki gondolná, hogy a kisautókat a lányok is imádják? Hát azok ezt pontosan tudják, akiknek kislányunk is van. Sokszor hallani, hogy a kislányok imádnak autót vezetni és hogy amióta meg van a kisautó azóta kis sem szállnak abból, abban esznek és abban is töltik a délutáni pihenőjüket. Ilyen és ehhez hasonló történetekkel sokszor fordulnak hozzánk, így most azokat a szülőket vagy nagyszülőket bátorítjuk, akikben már felmerült a vásárlás gondolata. Ráadásul a kisautó gyártók külön gondoltak a hercegnőkre, amikor a különböző típusokat rózsaszínben álmodták meg. Tehát ha valami igazán csajosban gondolkodik válogasson a rózsaszínű elektromos gyermekjárművek között. Találni motorokat, trendi terepjárót vagy csini sportautót rózsaszínben, de akár az ön kislányáé lehet a világ legrózsaszínűbb és legvagányabb homokfutó terepjárója is.

elektromos gyerek kisautó blog

Csúcssebességre fel!

A gyerekek szeretnek rallyzni, így az egyes autók végsebességének ismerete segíthet kiválasztani a koruknak és képességeiknek legmegfelelőbbet. A legnagyobbaknak a Silver gokartunkat ajánljuk drift funkcióval. Nagytestű gokart a kisiskolás gyermekek számára, akik nem riadnak vissza a sebességtől és akiknek a szüleik is jól bírják az izgalmakat. De ha gyermekünk még csak most lépett ki a bölcsiből, az ő számára is van olyan kisautó, amiben komfortosan érezheti magát. A több sebesség fokozat közül az egészen lassú tempóban haladhat az autóval és az SSR rendszernek köszönhetően finom mozgásra képes a jármű induláskor és megálláskor is. A termékleírásokban többet tudhat meg a termékről és az ajánlott korosztályról.

elektromos gyerek kisautó blog

Ha maradt önben kérdés, amit nem válaszoltunk meg arra kérjük, hogy írja meg nekünk és kiegészítjük az írásunkat vele. Hálásak leszünk érte és ezzel másoknak is segít Itt kérdezhet tőlünk: kapcsolati űrlap