Audi elektromos kisautók

Audi elektromos kisautó

Audi elektromos kisautó (Eredeti Licenc) ismertető

Audi elektromos kisautó

Az eredeti licenc-es Audi elektromos kisautó modelljeink a megszólalásig hasonlítanak felnőtt testvéreikre. A legfontosabb helyeken, a kormányon, a dísztárcsákon, az autó elején és hátulján az Audi emblémákkal.

Többféle modell is kapható eredeti, vagány színekben, a legkülönbözőbb felszereltséggel. Több típus metálfényezéssel is elérhető.

 

Audi elektromos kisautó gumi kerekekkel

Audi elektromos kisautó

Mindegyik Audi elektromos kisautó típus gumikerekekkel készült, egyenetlen talajon vagy enyhe emelkedőn is kifogástalanul működik.

A gumikerekeknek köszönhetően a kisebb bukkanók ellenére is kényelmesek, komfortosak, ráadásul viszonylag zajtalan, így nem verjük fel az egész környéket a vasárnapi autókázáskor a játszótér felé. Sőt! Rugalmasak és kezelés mentesek a hosszútávú használathoz.

Audi elektromos kisautó terepen

Audi elektromos kisautó

A több sebességfokozat lehetővé teszi, hogy akár többféle korcsoport is használhassa ugyanazt az autót. A kisebbek a lassabb, míg a nagyobbak a gyorsabb fokozatot élvezik inkább. A 2020-tól gyártott modellekben egy harmadik sebesség fokozat teszi még élethűbbé a használatot. 

Az előre-hátramenet fejleszti a térérzéküket, a sebességváltó használata pedig ügyességüket teszi próbára. 

Az összes elektromos Audi kisautó modell legalább 2 kerék meghajtású és nagyobb terhelhetőségű. Mindez hasznos egy kis emelkedőnél vagy terepviszonyok között.

Audi elektromos kisautó vezetési élmény

Audi elektromos kisautó

A nagy kerék átmérő, az első és a hátsó világítás, a nyitható ajtók, a fényszórók, a világító műszerfal, a duda mind-mind a valódi autózáshoz nagyon hasonló vizuális és egyéb érzékeken alapuló élményt kínál a gyerekeknek. 

Minden Audi elektromos kisautó távirányítóval is és kézi vezérléssel is működtethető.  A biztonsági öv használata már kis korban megtanítja használatának fontosságát.

(Tipp) Elektromos kisautó Akkumulátor élettartam növelés:

Audi elektromos kisautó

Megfontolt használat mellett az akkumulátorok élettartama jelentősen növelhető.

Ha tudatosan kerüljük az emelkedőket, nem használjuk a kisautós extrém hidegben/kánikulában és figyeljük, hogy a lámpák csak indokolt esetben égjenek, akkor az akkumulátorok később merülnek le!

A járművekhez mellékelünk az akkumulátorok töltéséről, használatáról és tárolásáról szóló hasznos tanácsokat, hogy Ön és gyermeke minél tovább élvezhesse a játékot.

Audi elektromos kisautó (Eredeti Licenc) tartozékok

Audi elektromos kisautó

Akkumulátor, töltő, távirányító, ponyva, garancialevél, számla, használati útmutató, kezelési ismertető, képes összeszerelési útmutató és esetenként videó, gyakorlati jó tanácsok. Ez mind az autó tartozéka.

Ajándékozza meg gyermekét Ön is a vezetés elsajátításának élményével, a vezetés során adódó helyzetek megfelelő kezelésével biztonságos körülmények között. Adja meg neki a lehetőséget, hogy amikor majd a valódi autóvezetés ideje eljön, magabiztosabban indulhasson neki a tanulásnak!

Legkedveltebb típusok ebben a kategóriában: Audi Q7 S-line sport cabrio, Audi Q7 SUV terepjáró, Audi R8 spyder, Audi TT RS

Rendezés: