Ismerj meg minket

Hogyan született a jatekflotta.hu?

Úgy gondolom, hogy a modern világban sok GYES-en lévő Anyuka eljátszik a gondolattal, hogy a gyerekek “kirepülésével” Ő is a saját lábára álljon és egy vállalkozásba kezdjen.

Nekem korábban is volt egy játék és gyermek ruházattal foglalkozó webáruházam, de szükségem volt új kihívásokra csak azt nem tudtam még, hogy milyen termékeket értékesítsünk.

A kisfiaim ekkor 2 és 5 évesek voltak és pont ekkor kaptak ajándékba egy elektromos kisautót és egy elektromos kismotort.

 

Azt kell hogy mondjam, hogy kevés játék okozott addig náluk ilyen elsöprő sikert. Imádták!

 

Egész nap jöttek-mentek vele az udvaron. Szervizelték, tisztítgatták, szerepjátékoztak vele és egyre ügyesebben vezették a kisautóikat. Kooperációs játékokat találtak ki és ahogy néztem őket, hogy mennyi mindent megmozgat és fejleszt bennük észrevétlenül ez a játék, arra gondoltam ez lesz az az élmény, amit a kisautókon keresztül én is szeretnék megosztani a többi szülővel és természetesen a gyermekeikkel is.

Azóta több ezer családba kerültek már az eredetire megszólalásig hasonlító licensz sportautók, munkagépek, elektromos motorok, buggyk és záporoznak hozzánk a pozitív szülői értékelések és a vicces sztorik, ami csak megerősít minket abban, hogy jó dolgot hoztunk össze a jatekflotta.hu-val.

Szeretem a munkámban, hogy óriási örömet hozunk ezekkel a kisautókkal az egész családnak. Nem csak a gyerekek szeme csillog, hanem a szülőé is, aki régi álmokat valósít meg egy sokkal elérhetőbb áron, mindezt úgy, hogy tudja: erre a gyermeke is emlékezni fog akár még felnőtt korában is.

Úgy érzem ezekkel a kisautókkal nem csak egy tárgyat ajándékoznak a szülők, hanem rengeteg közös emléket, ami építi a kapcsolatot anya-apa és a gyermek(ek) között ez pedig felbecsülhetetlen érték számunkra is.

Rengeteg olyan történetet osztanak meg velünk a szülők, amik megmosolyogtatnak minket vagy éppen elhomályosítják a szemünket és úgy gondolom, hogy ilyen mély, a családban szinte mindenkire ható befolyást kevés mai játék tud produkálni.

 

A jatekflotta.hu-nál mindig is arra fogunk törekedni, hogy ez a különleges élmény ne szenvedjen csorbát. Ebben a szuper szakértői csapatunk segít: