Menü
Hívja most! 06 70 411 6699

Meghajtó egység elektromos Mercedes G63 12 Voltos gyermek járműhöz

Ár:
12.800 Ft

Meghajtóegység elektromos 12 Voltos gyermek járművekhez - gyermek jármű alkatrész

Várható szállítás: 2023. október 04.
Szállítási díj: 2.489 Ft

Leírás és Paraméterek

Meghajtóegység elektromos MERCEDES G63 gyermek járműhöz

Ez a meghajtó egység kizárólag az általunk forgalmazott és említett modellhez illeszkedik. Más típushoz vagy más gyártó modelljéhez nem való még akkor sem, ha a képen megegyezik az Ön alkatrészével.

FIGYELEM! Ha Ön másik típushoz szeretne meghajtóegységet vásárolni kérjük, hogy írjon emailt nekünk az info@jatekflotta.hu címre az alábbiak szerint:

Más modellhez történő meghajtó egység megrendelésénk menete:

Az elektromos gyermek járművek meghajtó egységei látszólag egyformák, de valójában különböző paraméterekkel rendelkeznek. Pótlásukhoz szükséges bizonyos adatokat ismernünk. Egy, kettő vagy akár négy meghajtó egység is lehet az egyes típusokban, ezeket pedig csak akkor lehet helyettesíteni egymással, ha a műszaki paramétereik megegyeznek.

Megrendeléskor a megjegyzés rovatban kérjük, hogy tüntesse fel az alábbi adatokat:

  • a meghajtóegység műanyag burkolatán lévő szám- vagy betűjelzés
  • a motor felületén lévő számok
  • a termék típusa vagy cikkszáma

Meghajtó egység elektromos gyermek járművekhez

Tudnivalók

A meghajtó egység belsejében különböző méretű műanyag fogaskerekek kapcsolódnak egymáshoz. Számos esetben ezek közül valamelyik hibásodik meg: eltörik, megreped vagy eldeformálódik. Elegendő lehet csak a sérült fogaskereket cserélni. Amikor a teljes meghajtóegység pótlása szükséges, akkor azt a vezetékek nélkül küldjük el, önnek a meglévő meghajtóegység csatlakozóval együtt lévő vezetékeit szükséges átforrasztani az újra a polarítás megőrzésével.

gearbox elektromos gyermek járművekhez

A termékképek csak tájékoztató jellegűek.

Itt részletesen tájékozódhat arról, hogyan tudja megállapítani az elektromos gyermekjárművének esetleges hibáját: https://www.jatekflotta.hu/blog-3/elektromos-kisauto-help-center

Házhoz szállítás és fizetés

Az alkatrészt dobozban vagy fóliacsomagolásában szállítja házhoz a futárszolgálat. Önnek a csomag átvételekor van lehetősége termék árát kifizetni készpénzben vagy bankkártyával. A termék vételárát előre utalással is kiegyenlítheti.

Személyes átvétel

Személyes átvételkor árukiadást tudunk biztosítani az e-mailben vagy telefonon megrendelt termékre előre egyeztetett időpontban.

A termékkel kapcsolatos további kérdését ITT teheti fel.

Vagy HÍVJA 9-től 16 óráig működő telefonszámunkat:

06 70 411 66 99

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: alkatrészek, kiegészítő