Termékek Menü
Hívja most! 06 70 411 6699

Szabadtéri játékok gyerekeknek

Szabadtéri játékok gyerekeknek

A hosszú, hideg hónapok alatt az ablakon át láttuk a didergő, siető embereket, a fagyos ágakat, a rajtuk gubbasztó, éhes madarakat. Sokszor fáztunk mi is és vágyakozva gondoltunk a tavaszra, a nyárra, amikor simogatja bőrünket a napsugár, a víz hulláma, énekelnek a madarak, a szabadban feltöltődhetünk energiával – a természet feltölti lelkünket boldogsággal. Ha végre itt a tavasz, újra  elővehetjük a a pincénkben, padlásunkon alvó szabadtéri játékokat a gyerekeknek.

 

Nézzük meg sorban a kültéri játékokat!

Miközben átnézzük, hogy kell-e javítani őket, elgondolkodunk, hol helyezzük el a kertben:

- jó lesz ott ahol tavaly volt? 

Aztán  gondolatunk elkalandozik a gyermekünk körül:

- Mennyit nőtt, már kész nagyfiú/nagylány!

- Ugyan mire vágyik, mivel szerezhetnénk örömet neki?

- Jó még a tavalyi kicsi mászóka, vagy építsünk egy új kültéri játszóteret a tesóknak, barátoknak?

Ha már iskolás, más gondolatok jönnek, lassan itt a nyári szünet.

  

- Mit találjak ki neki a majd három hónapra?

-  Nehogy netezzen egész nap a lakásban! Tennem kell valamit! Játékok a szabadban!

 

Kérdés fogalmazódik meg bennünk:

 

- Hogyan vegyem rá, hogy a szabadtéri játékok legyőzzék a világhálót?!

 

A tét nagy, a meccs nem lesz egyszerű! Megoldás a kezünkben van: változatos szabadtéri játékok gyerekeknek! Ezt kell megoldanunk! 

 

Gyerekjátékok a szabadban a picikkel nem gond, szívesen mennek a játszótérre kismotorral, távirányítós elektromos kisautóval, vagy ha közel van egyszerűen sétálva. Délután tudunk homokozni otthon is barátoknál is, labdázni, bújócskázni. Esetleg játék halacskákat fürdetni az otthoni kis medencében vagy a strandon, buborékot fújni anyuval, apuval. A kicsik mindenre nyitottak.

A nagyobbaknál viszont igen kidolgozott stratégia szükséges részünkről, hogy változatos, megunhatatlan, mozgalmas szabadtéri játékok lekössék figyelmüket és a friss levegőn maradjanak.                                                                                                                                 

Akár szárazföldön, akár víz közelében tartózkodunk, a csapatjáték mindig ütős lehet. Bármilyen eszközt találunk ki, a lényeg az „együttjátszásban” van. Lehet az labdajáték, lövöldözős játék (vízi pisztollyal vagy Nerf-el), ügyességi játék. Jöhetnek a barátok, osztálytársak és indulhatnak a különböző versenyek:

Nekünk a megfelelő helyszínt kell kitalálnunk!

A nerf sem megy ki a divatból, választék is bőven akad belőle, biztonságos helyszín keresése a mi dolgunk itt is. Lányoknak  tollaslabda, hulahopp és egyéb ügyességi versenyeket állíthatunk össze, a zumba „órát” fittebb anyukák, apukák is  levezethetik. Ha épp nyaralnak a barátok és nem tudnak átjönni,  a családi vetélkedőkből, ügyességi játékokból is nagyon szuper szabadtéri játékok lehetnek.  Ötletek a kedves szülőknek ITT 

Miközben a különböző helyszínekre tervezzük a kültéri játékokat, ne feledkezzünk el a megfelelő strapabíró gyerek lábbeli beszerzéséről akár szárazföldön, akár vízben lesz a program. 

Nekünk szülőknek, nagyszülőknek a legfontosabb a gyermek egészsége, boldogsága! Gondoskodjunk róla, hogy sokat legyen szabadban, a jó levegőn, mozogjon, nevessen, együtt játsszon a család! 

Szeressük őt azzal, hogy rá figyelünk! Tegyük boldoggá, hiszen Ő a legfontosabb nekünk!

Egy nagy és összetett kihívásunk van ezzel kapcsolatban: gyűjtsük össze a szabadtéri játékok lehetőségeit, állítsunk össze a programot, tegyük emlékezetessé a nyarat legnagyobb kincsünk, gyermekünk számára!...és győzzük le a világhálót!

Nézzen szét a kerti játékok birodalmában!

A Játékflotta által kínált kerti játszóházak, gyermekvárak, mászókák kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, termékeink megfelelnek a hazai és nemzetközi minőségi elvárásoknak, melyet garanciában is vállalunk. A masszív műanyag ellenáll az időjárás viszontagságainak, a penészedésnek, gombásodásnak, valamint a virgonc viháncolásnak egyaránt.

A kert adottságait kihasználva több játszóház és hinta kombinálásával igazi vidámparkká varázsolható egy fantáziátlan hátsókert, vagy egy elkerített zug az udvarban. Egy kis kreativitással elkerített homokozó, fára szerelt hintaágy, mérleghinta , farönkökből rögtönzött ülőgarnitúra, valamint az igény szerint válogatott kerti játékok segítségével játékparadicsomot varázsolhatunk csemeténknek.

 

Szabadtéri játékok gyerekeknek leírás: Kerti játék ismertető